Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

- Varför valde du just detta program?

I fjol läste jag "Master Programme in Political Science", en ettårig magisterutbildning som var föregångaren till mastersprogrammet i arbetsintegrerade politiska studier. Jag och mina kurskamrater fick möjligheten att tillgodogöra oss den utbildningen som första året på det nya programmet, vilket innebar att jag kunde börja direkt på andra året med praktik och masteruppsats. Jag tyckte att det var ett erbjudande som var för bra för att tacka nej till.

 

- Vad fick dig att välja just Högskolan Väst?

Jag sökte magisterutbildningen 2020 efter att ha blivit tipsad om den av en arbetskamrat i Göteborg inför att jag skulle flytta till Vänersborg för att bli sambo. Det var alltså en kombination av flytt, tips och geografisk närhet som gjorde att jag valde Högskolan Väst.

 

- Vad är det bästa med dina studier så här långt?

Möjligheten att få ägna mig åt kvalificerat arbete inom ramen för min praktik på Länsstyrelsen i Västra Götalands län där jag är med och utvärderar myndighetens hantering av coronapandemin. Min upplevelse av arbetsuppgifterna, arbetsplatsen och kollegorna är väldigt positiv. Dessutom uppskattar jag den nära kontakten och hjälpen jag får av mina handledare på Högskolan Väst.

 

- Vad vill du arbeta med efter dina studier?

Jag vet inte riktigt. Det viktigaste för mig är att jag hamnar på en arbetsplats där jag känner att jag kan bidra och få användning för mina kunskaper.

 

Senast uppdaterad