Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Porträttbild Angela Pavasovic

Fördel med Co-op

Att det blev just Högskolan Väst berodde på att man kunde läsa programmet med Co-op, det vill säga med avlönade arbetsperioder.
- Jag vill vara konkurrens­kraftig på arbetsmarknaden och när jag är färdigläst har jag ju redan ett års erfarenhet av yrket, säger Angela.

Angela har gjort Co-op på Skatteverket i Uddevalla, med allt från att granska deklarationer till att arbeta med företagsregistrering, moms och arbets­givaravgifter.

– Det har varit så spännande och lärorikt! Det som förgyllt upplevelsen har varit alla omtänksamma och hjälpsamma kollegor. Det är helt klart en erfarenhet och ett minne för livet.

För Angela väntar nu uppsats och fördjupningsarbete.
– Jag är nöjd med utbildningen. Det har varit mycket arbets­­­integrerat lärande, det är bra för att det ökar förståelsen för vad som händer ute i arbetslivet.
Högskolans lokaler är dessutom väldigt studentvänliga, det finns till exempel mikrovågsugnar, kylskåp för matlådor och många små studierum som man kan boka både för grupparbeten och egna studier. Hela högskolan är rymlig och trivsam, säger Angela.

 

 

Senast uppdaterad