Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.


Vad jobbar du med idag?

– Jag arbetar på Swedspot AB i Trollhättan med system- och webbutveckling riktat mot portallösningar för uppkopplade bilar. Jag är en del av ett SCRUM-team på sju personer.

Vad var det bästa med utbildningen?

– Utbildningen gav mig bred förståelse för systemutveckling, både när det gäller IT som ett verksamhetsstöd och den underliggande tekniken som möjliggör det. Närheten till lärarna och deras öppna attityd till oss studenter var nog det bästa.

När väcktes ditt intresse för utbildningen och för programmering?

– Jag hade tidigare läst en grundkurs i kognitionsvetenskap och hade ett intresse för användaraspekten när det gäller IT-system. Det var främst verksamhetsdelarna i utbildningen som lockade mig.

Vad tyckte du om utbildningens AIL-inslag?

– Att arbeta med verklighetstrogna case var ett väldigt bra sätt att få djupare förståelse för den teorin som togs upp i övriga kurser.

Vad gör du om fem år?

– Jag vill fortsätta jobba med intressant teknik och spännande projekt ihop med mina kollegor. Jag kan gärna se mig själv ha mer ansvar vad gäller att komma på nya innovationer och se nya affärsmöjligheter. Jag ser också fram emot att försöka intressera min då sexåriga dotter för programmering och få henne att se det kreativa i det!

Senast uppdaterad