Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

– Jag startade mina studier med att plugga tekniskt basår. Det fungerade väldigt bra att fortsätta vidare till högskoleingenjör som var mitt mål. Jag behövde friska upp min matte/fysik/kemi och även om programmet inte kräver mer än matte D så underlättar det att också ha läst matte E. Det passade bra att man kan läsa det samlat här på högskolan, eftersom jag ändå ville studera vidare på Högskolan Väst, säger Nicklas.

Riktigt bra lärare

– Det mest positiva med Tekniskt basår var att vi fick vara med och prova på grunder till exempel  inom elkraft, säger Nicklas.  
- Lärarna är också riktigt bra som verkligen gör allt för att få oss intresserade av ämnena och framtida studier. Jag valde Högskolan Väst för att det var nära och för att jag ville läsa vidare här. Nu vet jag att programmet för Elkraft här i Trollhättan är ett av få i Sverige, och att det dessutom är riktigt, riktigt bra, säger Nicklas.

Senast uppdaterad