Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Bredd och verkliga projekt

- Det bästa med att plugga på Högskolan Väst har varit bredden på utbildningen jag läste i programmet Digitala medier. Genom att läsa och lära sig lite om det mesta fick jag en idé om vad jag vill lära mig mer om och jobba med. I flera kurser har vi också haft projektarbeten med en extern uppdragsgivare, det tycker jag har varit mer givande än att ha "påhittade" projekt och att sen få se att de arbetet man gjort faktiskt används av uppdragsgivaren, det är såklart roligt, säger Stephanie.


Intresse ger mer

- Mitt bästa tips för att förgylla studietiden är absolut att engagera sig. Det kan man göra både som studentrepresentant, fadder på Inslussningen, företagsvärd på arbetsmarknadsdagen Inwest eller i studentkåren i allmänhet. Mestadels av arbetet som sker inom studentkåren är ideellt men har lärt mig så mycket som jag kommer ha nytta av i resten av livet.  Att engagera mig i Studentkåren redan från första dagen är något som jag har tagit nytta av under mina år här, både vad det gäller det studiesociala men också vad jag som student har för rättigheter och skyldigheter som jag annars inte hade haft någon aning om.


Kombinera jobb och studier

- Högskolan Väst erbjuder ett relativt nystartat projekt som heter Studentmedarbetare, det är som ett extrajobb för studenter och som ska vara relaterat till utbildningen de läser. Jag tycker att om man får chansen till ett studentmedarbetarjobb så borde man ta det, för att kombinera att läsa och jobba inom samma område ger en stor fördel sedan i arbetslivet.

Ny stad

- Att få lära känna Trollhättan som stad är också en av anledningarna till att jag har valt att stanna kvar här och trivs här, säger Stephanie.

Senast uppdaterad