Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

I kursen får du inblick i många delar av världen där engelska är ett framträdande språk. Du läser om olika kulturer och studerar litteratur och andra former av berättande, såsom film, från flera olika engelskspråkiga länder, vilket ger en större förståelse för de kulturella sammanhang där engelska används idag.
Kursen ges helt online och har ett asynkront upplägg, vilket innebär att uppgifter utförs inom vissa tidsramar snarare än vid schemalagda tillfällen, vilket gör den möjlig att läsa även om man exempelvis befinner sig i en annan tidszon. Det ingår inga obligatoriska schemalagda träffar, vare sig på campus eller online.
Tillsammans med grundkursen i engelska med inriktning Språkkunskap och Språkfärdighet ger kursen en fullständig 30 hp grundkurs i engelska, som kan användas i en kandidatexamen i engelska tillsammans med kurser i engelska på fortsättnings- och avancerad nivå vid Högskolan Väst, eller utgöra en del av t ex en lärarexamen.

FAKTA


NIVÅ

Grundnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Grundläggande behörighet samt godkänt resultat i följande kurs: Engelska B/Engelska 6

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Distans

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


VÅR 2020

UNDERVISNINGSTID

Varierande tider

SISTA ANMÄLNINGSDAG

15 oktober 2019

ANMÄLNINGSKOD

HV-12116

START/SLUT

Från v.04 2020 till v.23 2020

EXTRA INFORMATION

Undervisningen på utbildningen sker på engelska

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om utbildningens innehåll

Celia Aijmer Rydsjö Ulrika Andersson

Frågor om mina studier

studievagledning@hv.se