Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Den här kursen ger grundläggande kunskaper om engelska i världen. Idag är engelska ett globalt kommunikationsspråk, och det blir viktigare och viktigare att kunna delta i den globala konversationen. I kursen utvecklar du din förmåga att uttrycka dig på engelska, och du lär dig hur språket är uppbyggt. Genom att läsa kursen får du en större förståelse för språket som alltmer dominerar internationell kommunikation.
Kursen ges helt online och har ett asynkront upplägg, vilket innebär att uppgifter utförs inom vissa tidsramar snarare än vid schemalagda tillfällen, vilket gör den möjlig att läsa även om man exempelvis befinner sig i en annan tidszon. Det ingår inga obligatoriska schemalagda träffar, vare sig på campus eller online.
Tillsammans med grundkursen i engelska med inriktning Litteratur och kultur ger kursen en fullständig 30 hp grundkurs i engelska, som kan användas i en kandidatexamen i engelska tillsammans med kurser i engelska på fortsättnings- och avancerad nivå vid Högskolan Väst, eller utgöra en del av t ex en lärarexamen.

FAKTA


NIVÅ

Grundnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Grundläggande behörighet samt godkänt resultat i följande kurs: Engelska B/Engelska 6

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Distans

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


VÅR 2020

UNDERVISNINGSTID

Varierande tider

SISTA ANMÄLNINGSDAG

15 oktober 2019

ANMÄLNINGSKOD

HV-12117

START/SLUT

Från v.04 2020 till v.23 2020

EXTRA INFORMATION

Undervisningen på utbildningen sker på engelska

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om utbildningens innehåll

Hyeseung Jeong

Frågor om mina studier

studievagledning@hv.se