Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Det här är kursen för dig som vill lära dig grundläggande 3D-grafik men inriktning mot modellering. Under kursen får du möjligheter att lära dig om produktionsprocessen för stillbildsproduktion inom 3D-grafik. Vi jobbar i professionella verktyg för 3D-grafisk modellering, vilket du skall behärska på en grundläggande nivå inom kursens ramar. Målsättning är att du skall leverera en färdig stillbildsprodukt vid kursslut. Områden som kursen fokuserar på är grundläggande modelleringssätt, materialhantering samt ljussättning.
Grundläggande kunskaper i digital bildbehandling rekommenderas.

FAKTA


NIVÅ

Grundnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Grundläggande behörighet

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Distans

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


VÅR 2019

VÅR 2020

UNDERVISNINGSTID

Varierande tider

SISTA ANMÄLNINGSDAG

15 oktober 2018

ANMÄLNINGSKOD

HV-16403

START/SLUT

Från v.14 2019 till v.23 2019

EXTRA INFORMATION

Studera på distans
Kursen är helt nätbaserad. Föreläsningarna är inspelade filmer. När de väl publicerats ligger de kvar resten av kursen. Examination består i att man gör ett antal uppgifter i de program som används i kursen, samt skriftliga rapporter och kamrat-feedback kopplat till uppgifterna. Förinspelade filmer via youtube. De program som används är Autodesk Maya och Blender. Man väljer själv vilket av dessa man vill använda sig av.

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om utbildningens innehåll

Ulf Andersson

Frågor om mina studier

studievagledning@hv.se