Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Gränsöverskridande transaktioner är i dagens globaliserade ekonomi normen snarare än undantaget för de flesta företag. De flesta juridikkurser fokuserar trots detta på den inhemska rätten i det land i vilket studierna bedrivs. Den här kursen ger dig istället en grundläggande förståelse för det internationella juridiska regelverk som styr internationella affärsrelationer. Vi kommer att börja med de grundläggande principerna i internationell privaträtt och gradvis arbeta fram till internationella konventioner och standardavtal. Kursen kommer att ge dig de nödvändiga verktygen för att känna igen och analysera juridiska problem i internationella affärsrelationer.
Den här kursen ges via nätet och är helt utan obligatoriska fysiska träffar på campus.

FAKTA


NIVÅ

Grundnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Grundläggande behörighet samt godkänt resultat från Juridisk översiktskurs, 15 hp eller motsvarande.

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Distans

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


VÅR 2019

HÖST 2019

UNDERVISNINGSTID

Varierande tider

SISTA ANMÄLNINGSDAG

15 oktober 2018

ANMÄLNINGSKOD

HV-22071

START/SLUT

Från v.04 2019 till v.23 2019

EXTRA INFORMATION

Studera på distans
Kursen ges helt nätbaserad med inspelade föreläsningar möjliga att ta del av när som helst under kursen gång. Kursen examineras genom skriftlig inlämningsuppgift och skriftlig tentamen. Båda genomförs genom Högskolan Västs lärplattform Canvas. Skriftlig inlämningsuppgift får studenten en längre tid på sig för. Skriftlig tentamen genomförs under en tid av 4-5 timmar vid ett bestämt datum.

Undervisningen på utbildningen sker på engelska

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om utbildningens innehåll

David Jersenius

Frågor om mina studier

studievagledning@hv.se