Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Utbildningen är en påbyggnadsutbildning som vänder sig till dig som redan har läst ett tvåårigt högskoleprogram inom nätverksteknik och vill fördjupa och bredda dig både tekniskt och akademiskt. Under året studerar du avancerad nätverksteknik men det ingår även en mindre del programvaruteknik, projekthantering och matematik. Utbildningen avslutas med ett examensarbete i datateknik på kandidatnivå. Efter programmet har du fördjupat dina kunskaper inom avancerade nätverkstekniker, projekthantering, mätmetoder samt analys och design.
Undervisningen sker i form av föreläsningar, laborationer, projektarbeten, problemorienterade arbetsformer m.m. Utbildningen är ettårig och bedrivs på helfart. Vanligtvis läser man två kurser parallellt.

FAKTA


NIVÅ

Grundnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Fullgjorda kursfordringar om 90 högskolepoäng i datateknik innefattande kurserna OGL201 Operativsystem med GNU/Linux 7,5 hp och GNA101 Grundläggande nätverks- och internetteknik 7,5 hp eller motsvarande.

STUDIETAKT

Heltid

UNDERVISNINGSFORM

Campus

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


HÖST 2020

UNDERVISNINGSTID

Dagtid

SISTA ANMÄLNINGSDAG

15 april 2020

ANMÄLNINGSKOD

HV-33162

START/SLUT

Från v.36 2020 till v.22 2021

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om mina studier

studievagledning@hv.se

KURSER SOM INGÅR I KURSPAKETET