Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Lärare och två studenter samtalar. Foto
Kursen fokuseras på metodik för programmering och simulering av robotsystem. Fokus ligger på modellering, simulering och off-line-programmering i kommersiella verktyg för robotsimulering.
Kursen tar också upp analys, utvärdering, utformning, och programmering av robotsystem. Kursen vänder sig till dig som arbetar med automationslösningar inom produktion - framförallt robotlösningar.
Detta är den andra fördjupande kursen inom robotteknik.

Industri och akademi

Denna kurs är framtagen i samverkan med industrin inom ramen för Prodex projektet. Prodex syftar till att ge kurser på avancerad nivå till en mix av studenter och yrkesverksamma för att förstärka den svenska industrins konkurrenskraft.
Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen.

OM BEHÖRIGHET OCH VALIDERING

På denna kurs tillämpar vi validering av arbetslivserfarenhet, vilket innebär att det sker en strukturerad bedömning av kompetens utifrån både formella meriter (betyg, examensbevis) och arbetslivserfarenhet. Bedömningen görs för att avgöra om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen.
För att vi ska kunna validera, bifogar du din meritförteckning under fliken "Meriter" på antagning.se när du gör din anmälan. Meritförteckningen ska innehålla:
  • Relevant och aktuell arbetslivserfarenhet
  • Utbildningar
  • Språk
  • Påskrift av din närmaste chef
Använd gärna vår mall för meritförteckning:
cv-mall.docx
Exempel på hur du fyller i meritförteckning
cv-mall-exempel.docx

Schema

9 september kl. 08.15 - 16.00, Campus
16 september kl. 15.00 - 16.00, ZOOM
23 september kl. 08.15 - 16.00, Campus
30 september kl. 15.00 - 16.00, ZOOM
7 oktober kl. 08.15 - 16.00, PTC
Preliminärt schema. Från kursstart gäller schema uppdaterat på kursens Canvassida.

Undervisningsform

Kursen ges på Campus och PTC blandat med distansträffar, vilket kräver att deltagarna har tillgång till internet. Kompletterande undervisningsmaterial delas ut via webbplattform där även länkar till uppkoppling för distanstillfällen samt instruktioner delas ut.

FAKTA


NIVÅ

Avancerad nivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Fullgjorda kursfordringar om 90 hp inom teknik eller motsvarande.

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Distans