Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

En lärare förklarar för två studenter. Foto.
Kursen ger dig fördjupad kunskap om kommunikation i organisationer. En stor del av de aktiviteter och arbetsuppgifter vi jobbar med i dagens organisationer består av kommunikation, och oavsett vilken position eller roll man har, så bidrar man till det rådande kommunikationsklimatet.
Förmågan och viljan att jobba med sig själv och sin självkännedom kring styrkor och svagheter är början till all effektiv utveckling, positiv förändring och personlig mognad. Detta är grunden för lärande samt för förmågan att kunna bygga bra arbetsrelationer och bli bättre på att kommunicera.
Kursen kommer även ge kunskap och förståelse för ledarskapets betydelse, och om de processer som styr konflikter samt förhållningssätt vid organisationsförändringar och professionella samtal.
Industri och akademi
Denna kurs är framtagen i samverkan med industrin inom ramen för Prodex projektet. Prodex syftar till att ge kurser på avancerad nivå till en mix av studenter och yrkesverksamma för att förstärka den Svenska industrins konkurrenskraft.
Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen.

OM BEHÖRIGHET OCH VALIDERING

På denna kurs tillämpar vi validering av arbetslivserfarenhet, vilket innebär att det sker en strukturerad bedömning av kompetens utifrån både formella meriter (betyg, examensbevis) och arbetslivserfarenhet. Bedömningen görs för att avgöra om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen.

För att vi ska kunna validera, bifogar du din meritförteckning under fliken "Meriter" på antagning.se när du gör din anmälan. Meritförteckningen ska innehålla:

  • Relevant och aktuell arbetslivserfarenhet
  • Utbildningar
  • Språk
  • Påskrift av din närmaste chef

Använd gärna vår mall för meritförteckning:

cv-mall.docx

Exempel på hur du fyller i meritförteckning

cv-mall-exempel.docx

FAKTA


NIVÅ

Avancerad nivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Grundexamen inom teknik (180 hp) eller motsvarande

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Campus