Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Studielandskap och grupprum

Campus har fyra studielandskap som ligger vägg i vägg med lärarnas kontor för att öka kontakten mellan dig och de som jobbar på högskolan. Hos oss har du alltid nära till lärarna. I studielandskapen hittar du datorsal, skåp, grupprum och studentpentry med sittplatser.  Grupprummen ger förutsättningar för grupparbeten och studiero. Läs mer och boka våra grupprum här. I studentpentryt kan man förvara och värma egen mat. 

Vårt Bibliotek - en bra plats att studera på

Biblioteket fungerar som ett avancerat informationscentrum för högskolans studenter och personal. Här finns gott om studieplatser där du som student har närhet till böcker, datorer och personal som underlättar dina studier. Här finns:

  • Mer än 350 olika typer av studieplatser
  • Tillgång till datorarbetsplatser
  • Många sittplatser i soffor och fåtöljer
  • Multiskrivare för utskrifter och kopiering
  • Grupprum, med och utan dator
  • Tyst läsesal

I biblioteket finns också Cogito, som är ett dynamiskt arbetsrum med en blandning av datorplatser, fåtöljer, flyttbara bord och konferensbord med digital whiteboard/smartskärm.

Studentbokhandel

På campus finns en studentbokhandel där du kan köpa den kurslitteratur du behöver, om du inte har lånat den på biblioteket. I bokhandeln finns även begagnade böcker till försäljning. Studentbokhandeln hittar du i B-huset, plan 2 (B217). 
Kontaktuppgifter, öppettider mm. till Gregarts studentbokhandel.

Kreativt centrum

Kreativt centrum hittar du på högskolans entréplan - i G och H-huset. Det är en samlingsplats där du testar och utvecklar skapande och kreativa inslag inom din utbildning. Studenter som studerar digitala medier fördjupar sig inom mediaprojekt när de redigerar film och ljud, många gånger i samarbete med externa uppdragsgivare. Lärarstudenter huserar i vår dramasal när de har drama- och konflikthanteringsövningar. I Kreativt centrums lounge pågår ständigt utställningar av studentarbeten och projekt och här kan du sitta ner, ta en kopp kaffe och titta på utställningar. Här finns också Open Lab som kan fungera som en så kallad ”makerspace” – en kreativ miljö som bygger på kunskapsdelning och tillgång till verktyg för att förverkliga idéer. Lokalerna i labbet har olika funktioner och möjligheter, exempelvis finns det en mängd olika programvaror, Immersive media såsom VR och AR men även laseretsare och 3D-printers.

Restaurang och café

På campus finns Restaurang Västan som serverar dagens lunch samt säljer godis och dricka. I Studentcaféet serveras lättare lunchrätter och sallader samt hembakat fika.

 

A = Studentkåren
B = Gregarts studentbokhandel
C = Centralcaféet, Studenthälsan
D = Entré AIL
E = Huvudentré, Restaurant Västan, Bibliotek
F = Stråket, entréplan, Albertsalen
G = Servicecenter, Studie- och karriärvägledning, Studieadministration: antagning, examen och utbildningshandläggare, Kliniskt lärandecentrum
H = Datasal och grupprum. 
I, J = Studielandskap Ishavet och Vita havet med studentpentry, datasal, skåp och grupprum. Studielandskap Medelhavet med datasal, skåp och tyst gruppru
K = Gångbro
X = Återsamlingsplats vid brandlarm

Hitta i våra lokaler

Bokstaven visar i vilken byggnad du hittar lokalen och den första siffran på vilken våning.
Exempel: F211 = F-huset, våning 2.

Senast uppdaterad