Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Det finns idag restriktioner som gäller på Högskolan Väst med anledning av risker utifrån COVID-19 virus, bl.a. att inte undervisning och examinationer ska genomföras i skolans lokaler. Det finns för närvarande inga uppgifter om hur länge restriktionerna ska gälla. Den osäkerheten om vad som ska gälla inom skolan under resten av våren gör att vi tyvärr måste ställa in den särskilda antagningsprocess, särskilt urval, som gäller vid antagning till socialpedagogiska programmet i Trollhättan inför hösten 2020. Orsaken till att ställa in är att det särskilda urvalet innehåller moment som behöver ske på plats på högskolan och att det involverar ett stort antal olika medverkande.

Vi beklagar att denna möjlighet att bli antagen till socialpedagogiska programmet tas bort i år. Detta påverkar dock inte din ansökan till programmet i det ordinarie urvalet via antagning.se.

Senast uppdaterad av Anna Elfgren