Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga stöd kring studier och karriär. Vi erbjuder både generell vägledning och vägledning inom ett specifikt utbildningsområde. Vi välkomnar både presumtiva och antagna studenter till oss.

har du en fråga?

Vi finns här för er så ställ gärna din fråga till oss, kanske finns din fråga med under våra "vanliga frågor och svar".

Mail

Vi finns alltid tillgängliga för allmänna frågor och generell vägledning via mail. Du kan kontakta oss genom att  maila studievagledning@hv.se, men om du har frågor kring ett specifikt program, kurs eller ämnesområde kan du direkt vända dig till den vägledare som jobbar med det program eller kurs som du läser, se nedan.

Behöver din fråga ett mer utförligt svar kontaktar vi dig för att boka in ett samtal.

Telefontid

Inför sista ansökningsdag (16 april) så är vi tillgängliga på telefon, måndag till fredag från klockan 08:00 - 10:30 på nummer, 0520-22 30 00.

Besök / Drop-In

Inför sista ansökningsdag (16 april) är du välkommen att besöka oss för allmän vägledning, måndag till fredag klockan 11:00 - 12:00 .
Du hittar oss i korridoren i hus G, våning 2.

BOKA SAMTAL

För ett fördjupande mer ingående samtal är du välkommen att boka tid. Vi har tystnadsplikt i våra samtal med dig och du träffar då den vägledare som jobbar med det program eller den kurs som du läser.

förberedelser inför samtal med oss

Studie- och karriärvägledarens uppgift under samtalet är att ställa frågor som leder till reflektion och som kan hjälpa dig att ta beslut. Fundera därför gärna igenom vad du vill ha ut av samtalet med oss. Ta gärna reda på information och fakta som du vill diskutera, t ex intressanta utbildningar du hittat, utbildningsplaner eller övrigt som du kan hitta på hv.se eller andra relevanta sidor.

Studie- och karriärvägledarna arbetar under tystnadsplikt.

Kontakt för specifik studievägledning

Har du frågor om specifika kurser eller program? Kontakta studievägledare inom ditt ämnesområde.

Kontakt


Senast uppdaterad av Studie- och karriärvägledning