Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

 

Alla kan behöva behöva samtala med någon ibland så hör av dig! Allt är pratbart!

Du kan tala med oss om glädje och sorg, livsfrågor och tro, identitet och relationer, eller vad det nu är som är viktigt i ditt liv just nu.

sorgegrupp för unga vuxna

Någon som stod dig nära har dött. Att dela tankar och erfarenheter kring förlusten med andra i liknande situation kan göra sorgen mer uthärdlig att bära och leva med. I andras ord och känslor kan vi känna igen oss själva.

Universitetskyrkan på Högskolan Väst har vid behov egna sorgegrupper eller hänvisar dig vidare till sorgegrupp för unga vuxna. Hör av dig vid intresse.

SAMTALSRUM (D211)

Samtalsrummet för kyrkan på högskolan finns en trappa upp från D-husets entré. Vi finns här flera dagar i veckan. Säkrast är att boka in en tid och vi nås alltid på våra telefonnummer och mail enligt nedan. Självklart har vi tystnadsplikt.

ANDRUM (F318)

Andrummet på högskolan finns till för alla studenter. Dit kan du gå för att tända ett ljus, be eller bara vara tyst och stilla en stund.

Du kan också läsa om vad som händer på webbplatsen för Svenska kyrkan.

Maria Carlstedt
Högskolediakon
Tel: 0520-472940
Mobil: 0730-573717
maria.carlstedt@hv.se

Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen