Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Nu i virustider ställer vi på kyrkan inte in, men vi ställer om.

Vi håller social distans men vi är lätta att komma i kontakt med för samtal  på mobiltelefon,mail,  videosamtal på t ex whats up eller om du har ett eget förslag.

Alla kan behöva behöva samtala med någon ibland så hör av dig!

MVH/ Magdalena och Carolina
Våra nummer och mail hittar du längre ner på sidan.

 

Du kan tala med oss om glädje och sorg, livsfrågor och tro, identitet och relationer, eller vad det nu är som är viktigt i ditt liv just nu.

middagsbön

De flesta torsdagar kl. 12.15 i Andrummet (F318).

sorgegrupp för unga vuxna

Någon som stod dig nära har dött. Att dela tankar och erfarenheter kring förlusten med andra i liknande situation kan göra sorgen mer uthärdlig att bära och leva med. I andras ord och känslor kan vi känna igen oss själva.

Universitetskyrkan på Högskolan Väst bjuder in till en samtalsgrupp om sorg med planerad start under hösten 2019. Gruppen vänder sig i första hand till studenter och personal vid Högskolan Väst, men även du som mist en närstående och är i åldern 20-40 år utan att vara student är välkommen. Hör av dig till någon av oss, så berättar vi mer.

Samtalsrum (D211)

Samtalsrummet för kyrkan på högskolan finns en trappa upp från D-husets entré. Vi finns här flera dagar i veckan. Säkrast är att boka in en tid och vi nås alltid på våra telefonnummer och mail enligt nedan. Självklart har vi tystnadsplikt.

Andrum (F318)

Andrummet på högskolan finns till för alla studenter. Dit kan du gå för att tända ett ljus, be eller bara vara tyst och stilla en stund.

Du kan också läsa om vad som händer på webbplatsen för Svenska kyrkan.

Carolina Länsman
Diakon
Telefon: 0520-472931
Mobilnr: 076-175250
carolina.lansman@hv.se

Magdalena Mellgren
Högskolepräst
Tel: 0520-472924
Mobil: 073-805 05 02
magdalena.mellgren@hv.se

Senast uppdaterad av Kommunikation och Internationella relationer