Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Högskolan Väst erbjuder särskild vägledning för dig med utländska meriter. Genom vägledningssamtalen kan du få hjälp med att se vilka möjligheter som finns för dig inom det svenska utbildningssystemet. 

Boka samtal

För ett samtal med en studie- och karriärvägledare är du välkommen att boka tid. Under samtalet kommer vi tillsammans se över vilka möjligheter som finns för dig med de meriter du har med dig sen tidigare. Det är även en möjlighet för dig att ställa frågor om studier och arbete. Vägledning erbjuds på svenska och engelska. Vi har tystnadsplikt i våra samtal med dig och du kommer i första hand träffa den vägledare som jobbar med fokus på personer med utländska meriter.

För att boka samtal kontakta servicecenter@hv.se.

Förberedelser inför samtal med oss

Studie- och karriärvägledarens uppgift under samtalet är att ställa frågor som leder till reflektion och som kan hjälpa dig att ta beslut. Fundera därför gärna igenom vad du vill ha ut av samtalet med oss. Ta gärna reda på information och fakta som du vill diskutera, t ex intressanta utbildningar du hittat. Ta även med dig den dokumentation som du har kring tidigare utbildningar som du gått, i ditt hemland och/eller i Sverige

Vi hanterar personuppgifter

När du kontaktar studievägledningen så kan vi komma att behöva dina personuppgifter, exempelvis personnummer, anteckningar om vilket behov av stöd du har, med mera. Alla data som kan kopplas till dig som person hanteras enligt dataskyddslagen (GDPR).

Läs mer om GDPR och hur vi hanterar dina personuppgifter på Högskolan Väst.

Kontakt


Raine Zander

Raine Zander Studie- och karriärvägledare
raine.zander@hv.se
Senast uppdaterad