Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vad händer om jag lägger ett dokument i mappen "Shared with Everyone"?
Man kan tro att de dokument som du lägger i denna mapp kommer samtliga inom organisationen att se med automatik. Så är det inte riktigt, dokumentet blir visserligen tillgängligt för alla, men den som vill se det måste aktivt leta efter dokumentet eller söka på den som delat ut det för att se dokumentet.

Om jag delar dokument med någon annan, vad händer om vi båda jobbar i det samtidigt?
Det är inga problem att jobba i samma dokument. Det finns då ingen save-knapp utan det sparas med automatik kontinuerligt. Det är fullt stöd för multianvändare. Man ser varandras markörer och längst upp till höger i statusfältet ser man vilka som är inne och jobbar i dokumentet.

Tas det backup?
IT-avdelningen har ingen möjlighet att ta backup på innehåll i OneDrive for Business. Saknar du något dokument har du möjlighet att hitta det i OneDrive for Business papperskorg. Papperskorgen hanterar du själv och du hittar den till vänster om fil- och mapplistan i OneDrive for Business. Papperskorgen töms med automatik efter 90 dagar.

Senast uppdaterad av ServiceCenter