Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Språkvingen

Behöver du råd och stöd att läsa och skriva akademiska texter? Välkommen till Språkvingen! Vi erbjuder alla studenter vid Högskolan Väst vägledning i läsande och skrivande på svenska och engelska.

Mer om Språkvingen

OpenLab

Använd vår 3D-skrivar, laserskärare eller prova på att använda Virtual Reality eller få råd om hur du kan använda dig utav Argumented Reality. Vi har även bra lokaler för att grupparbeta, hålla workshops eller seminarier i. Välkomna!

Mer om OpenLab

SI-pass (supplemental instructions)

SI-pass ges i kurser som upplevs svåra och är för dig som vill förbättra din studieteknik och få ytterligare tillfälle att arbeta med ämnet.

Mer om SI

Intize

Du som är gymnasieelev och vill ha hjälp med matten är välkommen till vår matte drop-in!

Mer om Intize

Mattejouren

Du som är student på Högskolan Väst och vill ha hjälp med matten är välkommen till vår MATTEJOUR i studieytan Cogito (fd. sal D204, datorsalen intill biblioteket).

Mer om Mattejouren

TorTalk

TorTalk är en programvara för talsyntes som du kan använda dig av för att få all text på skärmen uppläst. Det fungerar för alla e-böcker, låsta pdf-filer och text på inscannade bilder.

Mer om TorTalk

 

Senast uppdaterad