Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Syftet är att användaren ska bli mer mottaglig för att använda sig utav digital teknik. Vi hoppas på att labbet blir en plats där studenter kan lära av varandra och blir en plats som väcker nyfikenhet och kreativitet.

Vår lokal

Du hittar DigiLab på bibliotekets entréplan, mittemot trappan. Rummet är öppet och ljuset tänds automatiskt. I rummet hittar du ljud- och kamerautrustning, smartskärm, m.m. för att t.ex. kunna använda till intervjuer och poddinspelningar. 

Du kan boka DigiLab för att kunna använda teknisk utrustning. Boking kan inte göras för att enbart studera.

Låna diktafoner, kameror, hörlurar, mm

Är du nyfiken på vilken typ av utrustning och programvaror vi har, vad man kan prova på, och hur det fungerar? Se vad du kan använda, låna och testa på.

Vi utforskar studietips och digitala verktyg genom DigiPodden

Genom DigiPodden får vi möjlighet att fråga våra föreläsare allt det där vi undrade om det där digitala verktyget eller metoden och vi får samtidigt möjlighet att lära känna dem lite mer. Perfekt lyssning för tåget eller cykelturen till campus!

Läs mer och lyssna på alla våra avsnitt.

Samarbete med Open Lab

DigiLab samarbetar med OpenLab som är lokaliserat i J337. OpenLabs verksamhet är främst inriktad mot utbildning och forskning men de har även flera verktyg och avancerad utrustning som du kan prova på.

Läs mer om OpenLab och deras verksamhet.

Kontakt


Biblioteket

account_circle Bibliotekets huvuduppgift är att fungera som ett kvalificerat informationscentrum för högskolans studenter och personal.
bibliotek@hv.se Entré på plan 2
Senast uppdaterad