Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

 1. Hitta hit, parkera etc
  Information om hur du hittar hit

 2. Hitta på campus
  Karta över lokalerna

 3. Västkortet (passerkort samt för utskrift, skanning och bibliotekslån)
  Du som studerar i Trollhättan behöver ett Västkort som du använder som passerkort, bibliotekskort samt utskrifts- och kopieringskort. Du hämtar Västkortet i vårt Servicecenter efter det att du registrerat dig på utbildningen och skapat ett studentkonto där du får välja en pin-kod till ditt kort.
  Läs mer om Västkortet

 4. Wi-Fi (trådlöst nätverk)
  Så här fungerar Wi-Fi

 5. IT-introduktion (Canvas, programvaror, e-post m.m)
  IT-introduktion

 6. Terminstarten
  Måndagen den 2 september är det terminsstart och många börjar denna dag med program- eller kursintroduktionsträffar. Var och när ser du i ditt schema KronoX. Studenter från Studentkåren kommer också vara på plats för att visa dig till rätta.

  ServiceCenter och andra stödfunktioner finns redo för dig och dina frågor som du vill ställa på plats.  2-3 september har vi längre öppettider 07.30-17.00. 

  Tips! Se våra introduktionsfilmer kring IT, hur du lånar en bok mm.  Har du även frågor när du sett dem är det perfekt att passa på under dessa dagar då det är extra enkelt att prata med t.ex. studievägledning och IT.

 7. Tentamen – så här gör du
  OBS!
  Det är obligatorisk anmälan till alla salstentamen!
  Information och anvisningar

 8. Registrera dig på kurser inom program och kurspaket
  Inför varje ny kursstart inom program och kurspaket måste du registrera dig via Ladok - Mina studier. Registreringen öppnar fyra veckor innan kursstart.
  Viktig information om registrering

 9. Skriv ut studieintyg (verifierbara intyg)
  Det gör du via Ladok - Mina studier.

Mer information och kontakt


Senast uppdaterad av Studieadministration