Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Högskolan Västs stipender

Leta stipendier och fonder

Observera att nedanstående stipendier inte administreras av Högskolan Väst. Högskolan Väst ansvarar inte heller för länkarna nedan. 

Tips!

På de flesta bibliotek finns kataloger och sammanställningar över vilka stipendier som finns. Ett exempel är boken "Fonder & stipendier i Sverige" som ges ut av Svensk stipendieförmedling.

Ett annat tips är att gå in på din hemkommuns webbplats och se om de har information om stipendier. Ofta är stipendierna knutna till var man bor eller var man är född. Det kan även vara värt att höra med bankerna på din hemort. Banker kan ofta förvalta stipendiefonder men marknadsför kanske inte alltid stipendierna på något annat sätt än genom ett anslag. Du kan också kontakta föreningar som exempelvis Lions och Rotary. De kanske kan vara villiga att lämna ett bidrag till din resa mot att du till exempel håller ett föredrag om dina upplevelser för medlemmarna efteråt.

Senast uppdaterad