Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vad och hur har vi gjort?

Här nedanför kan du läsa om exempel på vad vi gjort och hur vi långsiktigt har byggt upp samverkansplattformar och partnerskap.

Läs också mer under Samverka med oss där du även hittar fler kontaktpersoner. 

Välkommen att samverka med högskolans studenter, lärare och forskare!

Vad har vi gjort för att bidra till förändring?

Olika områden


Här kan du se exempel på hur vi gjort skillnad genom att samverka med omvärlden. På löpsedlarna har vi lyft några exempel från olika områden för att ge en bild av vad vi kan göra tillsammans. Såklart finns det många andra exempel. Hoppas detta kan inspirera till ny samverkan!


Välkommen att klicka dig runt för att läsa mer!

Hur samverkar vi?

Samverkansplattformar

För att kunna jobba systematiskt och långsiktigt och skapa förutsättningar för samverkan med andra finns ett antal arenor eller plattformar där vi ingår. Detta sätt att arbeta är ofta nyckeln till att vår samverkan blir av och blir konkret, får betydelse och skapar förändring.


Strategiska partnerskap

Med några av våra samverkanspartners finns strategiska partnerskap. Partnerskapen bygger på ömsesidighet och det slutgiltiga målet är att gemensamt bidra till stor samhällsnytta. Genom att bygga relationer som kan utvecklas över tid vill vi skapa ett gemensamt ägandeskap och ett gemensamt driv. Detta blir extra tydligt genom att ledningen för respektive part deltar aktivt i samverkan.


Välkommen att klicka runt och läsa mer!

Kontakt


Maria Derner

Maria Derner Kommunikationschef
maria.derner@hv.se
Senast uppdaterad