Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Zoom

Zoom är vårt e-mötesverktyg som används när du vill ha möten i realtid med ljud och bild eller genomföra olika former av samarbeten digitalt tillsammans med studenter eller dina kollegor.

Läs mer om hur Zoom kan användas.

Canvas

Vår lärplattform Canvas är navet i all undervisning. Gå in på länken nedan som leder dig till vår kurssida där du kan lära dig mer om alla de funktioner som du har möjlighet att använda för att skapa en väl fungerande kurs (inloggning krävs). 

Besök vår Canvas-utbildning Canvas - högskolans lärplattform.

HV PLAY

HV Play är vår tjänst för filmer och ljudmedia. På HV Play kan du ladda upp, spela in filmer och sedan dela dem Canvas eller på annat sätt. 

Läs mer om hur du kan använda HV Play.

PADLET

Padlet är ett interaktivt pedagogiskt verktyg att använda i undervisningen, likt en digital anslagstavla. Det finns många användningsområden, till exempel för att redovisa gruppdiskussioner eller samla in åsikter och reflektioner.

Läs mer om Padlet och dess användning i undervisningen.

Spela in film i Powerpoint

Inspelningsverktyget i Powerpoint har förbättrats väsentligt och nu är det enkelt att göra en film av en Powerpointpresentation.

Läs mer om hur du spelar in film i Powerpoint.

Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen