Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

 

Om HSS 2023

HSS-konferensen har anordnats vartannat år av svenska lärosäten sedan 1999. Konferensen samlar deltagare från akademin, näringsliv, offentlig sektor, politik och civilsamhälle. Syftet med HSS är att diskutera de stora samhällsutmaningarna och hur vi kan ta oss an dem med målet att tillsammans skapa ett mer hållbart samhälle. 

Temat för HSS 2023 var ”Working Together, Learning Together, Living Together”. Programmet bestod av plenarsessioner och panelsamtal, samt parallella seminarier, campfires och en forskningslounge. En lista över keynotes och paneldeltagare hittar du här

HSS 2023 finansierades av KK-stiftelsen, Vinnova, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen. Konferensen var en officiell del av programmet för det svenska ordförandeskapet i Europeiska Unionen. 


Media

Här hittar du en sammanfattande nyhet om konferensen >>

Bilder från konferensen

Se en film från HSS-galan 2023

 

HSS 2025

Under konferensen blev det klart att värd för nästa HSS-konferens blir Campus Skellefteå och Luleå tekniska universitet. Vi ses i Skellefteå 2025! 
HSS 2023 - en del av det svenska ordförandeskapet i EU


Senast uppdaterad