Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Bild på en världskarta

Är du intresserad av internationella perspektiv? Tag chansen att upptäcka andra delar av världen medan du studerar, för du som är student på Institutionen Individ och samhälle har många möjlighet att förlägga delar av dina studier utomlands. Det kan vara som utbytesstudent genom studier, VFU-student, utlandspraktikant inom Erasmus Internship, eller kanske fältstudier inför ett examensarbete.
 
Att möta ett nytt språk, en ny kultur och en ny studiesituation ger nya erfarenheter. Det kan bidra till att utveckla förståelsen för människors sätt att tänka och förhålla sig och även för hur samhällen organiseras i världen. Internationalisering bidrar på så vis till att olika former av erfarenhetsutbyten som berikar. Du ges också möjlighet att utvecklas som person genom att möta nya utmaningar. Internationalisering bidrar på så vis till att olika former av erfarenhetsutbyten som berikar.
 
Vill du som student ha mer information om dina möjligheter till utbyte och de möjligheter som finns kan du läsa mer under respektive program, samt kontakta institutionens koordinator.

Arbetsintegrerat lärande är ett viktigt inslag i alla utbildningar vid Högskolan Väst och att göra praktik utomlands är därför ett bra sätt att kombinera utlands- och arbetslivserfarenhet.

GLÖM INTE MÖJLIGHETEN FÖR LÄRARE

Viktiga datum för ansökan: 15 februari samt 30 september.
Om du vill veta mer om praktik och studier utomlands, kontakta institutionens koordinatorer eller International Office

Ansökan och deadlines
Här hittar du information om deadlines och länkar för onlineansökan
för VFU och Erasmus. Frågor om ansökningsformuläret kontakta international@hv.se 
www.hv.se/ansokanut

Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen