Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Drivhuset vid Högskolan Väst

Högskolan Väst jobbar aktivt med Drivhuset som finns på plats på högskolan. Drivhuset är en plattform för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv. Genom personlig evolution och affärsutveckling vill Drivhuset få fler att skapa nytt av sina idéer. Drivhuset arbetar högskolenära över hela landet.

Drivhuset används flitigt som resurs i olika utbildningar på högskolan och i kurser om entreprenörskap. 

Drivhuset erbjuder kostnadsfri och konfidentiell vägledning för dig som vill utveckla dina idéer och ta dem vidare. De håller även utbildningar inom såväl idéutveckling som starta eget. Drivhuset har kontor på campus och ni hittar dem i G247.

Innovatum Inkubator

Innovatums inkubator är en plats för personer med innovativa idéer att starta, driva och utveckla sina idéer, projekt och företag. De idéer som antas till inkubatorn ska ha en innovationshöjd och vara skalbara och gärna ha möjligheter att bli internationellt gångbara. Inkubatorns roll är att stötta och ge rådgivning för att säkerställa att ditt projekt/företag når sin fulla potential. Som inkubatorbolag får du kompetens, kontor, kontakter och vägar till kapital. Du får även en affärscoach kopplad till dig som direkt stöd i din process.

Inkubatorn har ett starkt samarbete med Drivhuset och de allra flesta som träffar oss som är kopplade till Högskolan Väst har tidigare varit i kontakt med och fått stöd av Drivhuset. Vi arbetar med personer och idéer inom alla sektorer. Flera alumner från Högskolan Väst sitter nu i våra lokaler och driver sina bolag. Ta gärna i kontakt med oss så bokar vi ett möte och lyssnar till din idé!

Senast uppdaterad