Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Alla som slutfört sjuksköterskeprogrammet, socialpsykiatrisk vård eller specialistsjuksköterskeprogrammet hos oss är välkomna att prenumerera på vårt Alumnbrev som skickas ut ca 2 gånger per termin.

Det finns flera sätt som vi kan samarbeta på och där du som alumn kan vara en tillgång för högskolan och vi för dig. Som du säkert känner till är arbetslivet en viktig del i våra utbildningar - arbetsintegrerat lärande är vår profil - och vi arbetar hela tiden för att stärka kontakterna och utöka de arbetslivsnära inslagen i utbildningarna, du som alumn är en viktig kugge i detta arbete!

Med vårt alumnbrev hoppas vi kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer på högskolan, men framför allt vad som händer på vår institution. Kanske finns det någon av våra kurser eller program som intresserar dig och som kan kombineras med arbete, eller vill du ta del av vår senaste forskning, våra öppna seminarier eller är du intresserad av våra lediga tjänster på institutionen?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att klicka här så håller vi dig uppdaterad!

 

Kontakt


Eva-Lena Fast

Eva-Lena Fast Handläggare
eva-lena.fast@hv.se
Senast uppdaterad