Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Alla som slutfört sjuksköterskeprogrammet, socialpsykiatrisk vård eller specialistsjuksköterskeprogrammet hos oss är välkomna att prenumerera på vårt Alumnbrev.

Det finns flera sätt som vi kan samarbeta på och där du som alumn kan vara en tillgång för högskolan och vi för dig. Som du säkert känner till är arbetslivet en viktig del i våra utbildningar - arbetsintegrerat lärande är vår profil - och vi arbetar hela tiden för att stärka kontakterna och utöka de arbetslivsnära inslagen i utbildningarna, du som alumn är en viktig kugge i detta arbete!

Med vårt alumnbrev hoppas vi kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer på högskolan, men framför allt vad som händer på vår institution. Kanske finns det någon av våra kurser eller program som intresserar dig och som kan kombineras med arbete, eller vill du ta del av vår senaste forskning, våra öppna seminarier eller är du intresserad av våra lediga tjänster på institutionen?

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad!

Capture.PNG

Unik möjlighet att bygga din egen magisterexamen i Arbetsintegrerat lärande!

Läs mer om hur det går till att bygga din egen magisterexamen här

Ta chansen att läsa vidare med en kurs på avancerad nivå!

Hösten 2024 finns kursen Sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter vid funktionsvariation och sjukdom (7,5hp), som är en fristående online kurs på kvartsfart. SRHR är ett område som kan upplevas som tabuiserat och utmanande att kommunicera om i vård, omsorg och rehabilitering, och kursen ger möjlighet att vidareutveckla förståelse och kompetens inom SRHR kopplat till eget arbetsområde, kursen är tvärprofessionell.
Information om kursen

Kontakt


Eva-Lena Fast

Eva-Lena Fast Handläggare
eva-lena.fast@hv.se
Senast uppdaterad