Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Mats Jägstam

Mats Jägstam, rektor sedan den 1 augusti.

På Högskolan Väst präglas allt vi gör av samverkan och nya sätt att sprida kunskap – tillsammans med andra. Därför känns det självklart att ta emot vår nye rektor tillsammans med våra vänner och partners. och självklart tillsammans med alla medarbetare.

Medarbetare och särskilt inbjudna är välkomna på rektorsinstallation där du efter ett kortare gemensamt program kan mingla med både rektor och andra. Kanske sås ett frö till ny samverkan? Ingen skulle bli gladare än vi.

TILLSAMMANS FÖRÄNDRAR VI.

Klicka här för att komma direkt till anmälningsformuläret

PROGRAM 12 OKTOBER 2023

16.30 Installationsceremoni i Albertsalen

  • Föregående rektor Martin Hellström, rektor vid Mälardalens universitet, överlämnar rektorskedjan till rektor Mats Jägstam. Mats Jägstam håller därefter sitt installationstal och delar med sig av sina tankar kring sitt nya uppdrag.

Peter Lönnroth

  • Tal av styrelseordförande Peter Lönnroth.

  • Tal av statssekreterare Maria Nilsson, Utbildningsdepartmentet.

Max Karlsson, ordförande i studentkåren

  • Tal av studentkårens ordförande Max Karlsson

Foto på Ulrika Lundh Snis

  • Tal av Ulrika Lundh Snis, vicerektor och professor i informatik inriktning arbetsintegrerat lärande

Bild på Zandra Ernebro och Emil Ernebro

  • Förutom installation och tal inramas ceremonin av fin och stämningsfull musik av Emil och Zandra Ernebro

Emil Ernebro, med rötterna i Bengtsfors, är en fingerspelsgitarrist som studerat akustisk gitarr på Musicians Institute i Los Angeles. Emil har uppträtt i TV i olika sammanhang, i somras i Allsång på Skansen.

Zandra Ernebro är sångerska med utbildning i Sverige och på Musicians Institute i LosAngeles och har en bred erfarenhet både från rockband och som soloartist.

Zandra och Emil har på senare tid gjort mer än tvåhundra framträdanden tillsammans på konserter och i andra sammanhang, exempelvis i Helen Sjöholms och Jojje Wadenius sommarshow.

ca17.30 -  ca19.00 Mingel, förtäring, tal mm i Stråket utanför Albertsalen

Efter ceremonin samlas vi alla för att ta del av en mingeltallrik med dryck, utanför Albertsalen  i stråket. Här finns det också möjlighet att titta på en utställning, skriva en digital hälsning eller ett medskick till nye rektorn samt ta del av kortare välkomsthälsningar från samverkanspartners och organisationer. Och såklart hälsa och prata med rektor och varandra!

ANMÄLAN

Anmäl dig senast den 22 september via denna länk
Där finns också möjlighet att anmäla om du vill hålla tal under minglet. Se mer information i anmälningsformuläret i länken ovan.

INFORMATION OCH FRÅGOR

Vad vänlig kontakta ceremonimästare Rebecka Haak om du har frågor. Hon nås på event@hv.se .

Varmt välkommen!

 

Senast uppdaterad