Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Det är väl känt att ledarutveckling har stor betydelse för styrning och ledning av verksamheten för att uppnå satta mål. Att förstå samspelet mellan individ, grupp, organisation och de processer som påverkar arbetet i företag och organisationer är en viktig kompetens för såväl medarbetare som personer i ledande befattning.

Vi erbjuder färdiga kurser och program, men framförallt så skräddarsyr vi utbildningsinsatser efter era önskemål. Det finns också möjligheter att ta del av kurser som ingår i ordinarie utbildningsprogram i form av uppdragsutbildning.

De lärare som genomför våra uppdragsutbildningar har, utöver den akademiska fördjupningen, även erfarenhet av praktiskt arbete i företag och organisationer i såväl konsultativa som arbetsledande roller.

Kontakta oss 

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Du hittar även våra kontaktuppgifter nederst på sidan. 

Kontakta oss


Senast uppdaterad