Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Vi har erfarenhet av att behovsanpassa innehåll och utformning för såväl kommunal, offentlig som privat verksamhet. Inom dessa utbildningsområden krävs ofta att vi tillsammans diskuterar fram hur utbildningen ska se ut.

Det är väl känt att ledarutveckling har stor betydelse för styrning och ledning av verksamheten för att uppnå satta mål. Att förstå samspelet mellan individ, grupp, organisation och de processer som påverkar arbetet i företag och organisationer är en viktig kompetens för såväl medarbetare som personer i ledande befattning.

Exempel på utbildningar vi erbjuder

Nedan ges exempel på utbildningar vi erbjuder, hämtade från det ordinarie utbudet. Dessa kan även "göras om" till uppdragsutbildningar. För frågor om innehåll, upplägg, pris och genomförande - kontakta någon av kontaktpersonerna.

Chefs- och ledarskapsutveckling

Förändringsarbete/Verksamhetsutveckling

Ledarskap inom välfärdsverksamheter

Genomförande och lärarkompetens

Vi erbjuder färdiga kurser och program men framförallt så skräddarsyr vi alltså utbildningsinsatser efter era önskemål. Det finns också möjlighet att ta del av kurser som ingår i ordinarie utbildningsprogram.

De lärare som genomför våra uppdragsutbildningar har, utöver den akademiska fördjupningen, även erfarenhet av praktiskt arbete i företag och organisationer i såväl konsultativa som arbetsledande roller.

 

Kontakta oss


Senast uppdaterad