Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Från och med 2024 kommer samtliga kurser inom högskolepedagogiken vara intygsgivande och dess längd redovisas i veckor istället för poäng. Genom den förändringen kommer vi ha samma hantering av kurser som flertalet övriga lärosäten i Sverige. För dig som deltagare blir det inte någon förändring utan du hittar, precis som tidigare, dina resultat efter slutförd kurs i Ladok med intyg om genomgången och avslutad kurs.

De högskolepedagogiska kurserna använder sig av formativ bedömning som utgår från ditt aktiva deltagande. Det är därför viktigt att du kommer överens med din avdelningschef att du har tid i din tjänsteplanering att delta och genomföra kursen när den väl ges. För att underlätta din planering av deltagande kommer merparten av de schemalagda aktiviteterna ligga på fredag eftermiddag. Exakt schema med dagar och tider återfinner du för varje kurs.

Vårt kursutbud

Våren 2024

Hösten 2024

Våren 2025

Övriga kurser för 2025 publiceras under hösten.

Alla våra kurser ges på svenska. För vår engelsktalande personal finns möjlighet att läsa högskolepedagogik på PIL-enheten vid Göteborgs Universitet. Du kan hitta mer information om det här.

Senast uppdaterad