Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Programmet är nätbaserat och det innebär att föreläsningar och seminarier tillhandahålls via högskolans digitala lärplattform. Kommunikation med lärare och studiekamrater sker digitalt. Träffar på Högskolan Väst i Trollhättan sker två gånger under första läsåret. Dessa träffar innefattar examinerande moment, bl.a. i vår robot och automationsanläggning, och är därmed obligatoriska.

Första träffen: 30 september till 4 oktober 2019
Andra träffen: 25 maj till 29 maj 2020

Kan jag läsa detta programmet vid sidan av arbete?

- Vi rekommenderar inte att du arbetar eller studerar heltid vid sidan av studier på programmet. Vi förutsätter att du kan lägga ca 40 timmar på dina studier varje vecka.

Är programmet helt nätbaserat?

- Programmet är nätbaserat, men med obligatoriska träffar på Högskolan Väst i Trollhättan.

Måste jag delta i vissa moment dagtid, eller kan jag välja att studera mina 40 timmar på eftermiddagarna eller på helgerna?

- Vissa moment äger rum ett visst klockslag, exempelvis handledning eller olika typer av examinationer.  Vi försöker dock, i den mån det är möjligt, att erbjuda dessa moment på dagtid eller eftermiddag/kväll. Vi arbetar inte på helgerna.

Innehåller programmet obligatoriska grupparbeten, eller kan jag studera helt självständigt?

- Programmet innehåller vissa moment som innefattar grupparbeten. Dessa grupparbeten kan vara allt från online-diskussioner via högskolans digitala lärplattform till att delta i projektarbeten.

Behöver jag någon viss typ av dator för att kunna genomföra utbildningen?

- Nej, en relativt modern PC fungerar bra (MAC är ok, men en PC är att föredra).

Behöver jag någon särskild teknisk utrustning för att kunna ta del av programmet?

- Ja, du behöver bra internetanslutning, en webbkamera och ett headset med mikrofon.

Senast uppdaterad