Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Nicklas Wallman

- Jag hade hört mycket gott om utbildningen innan jag sökte hit och min egen research på internet bekräftade vad jag hade hört, säger Nicklas.

Cisco=kvalitet

Sedan gjorde det naturligtvis inte saken sämre att Högskolan Väst samarbetar med det världsledande nätverksföretaget Cisco och sedan 2009 officiellt är Cisco Academy Training Center för hela Skandinavien.
– Cisco är ju definitivt en kvalitetsstämpel i vår bransch. Att Högskolan Väst är en Cisco-akademi är ett bevis på att utbildningen håller högsta klass, säger Nicklas.

Högskolan Väst har också ett av Nordens största och bäst utrustade nätverkslabb där studenterna tillbringar mycket tid. Och just att utbildningen hela tiden varvar teori och praktik är något Nicklas uppskattar.
– Då lär man sig snabbare och blir förberedd på hur det blir när man kommer ut i arbetslivet.

Stort behov på arbetsmarknaden

Högskolan Västs Cisco akademiutbildningar har ett gott rykte bland arbetsgivare och Nicklas är väldigt nöjd med att han valde Nätverksteknik med IT-säkerhet.
– Min målsättning med utbildningen är att få ett spännande jobb, som till exempel säkerhetskonsult eller nätverksadministratör. Och arbetsmarknaden ser bra ut. Behovet att vår kompetens växer hela tiden.

Senast uppdaterad