Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Ungas röster om psykisk hälsa och vad de behöver för att må bra

Det rapporteras om ökad psykisk ohälsa hos unga personer. Men vad betyder det egentligen? Hur ser unga själva på vad psykisk ohälsa är? Vad har de för resurser och strategier för att hantera psykisk ohälsa? Vad gör de och vad anser de sig behöva för att må bra? För att få en ökad kunskap om dessa frågor är det viktigt att ta del av unga personers egna upplevelser och erfarenheter.

Foto på Sofie Lundström

Under föreläsningen presenterar Sofie Lundström, forskare och universitetslektor på Institutionen för Hälsovetenskap samt verksamhetsledare för Centrum för hälsofrämjande och salutogenes, Högskolan Väst, resultaten från rapporten Ungas röster om psykisk hälsa som genomförts på uppdrag av Folkhälsomyndigheten.

Annmälan

OBS, Du som vill delta på länk behöver inte anmäla dig. För att koppla upp dig till föreläsningen använder du denna Zoomlänk. https://hv-se.zoom.us/j/69199569088

Föreläsningen genomförs samtidigt på plats på Högskolan Väst i Trollhättan och på Campus Dalsland i Bäckefors.
För att delta på frukostföreläsningen på plats krävs bokning.

Du som önskar delta på Högskolan Väst anmäl dig på Boka nu-knappen på denna sida

Du som vill delta på plats i Bäckefors bokar dig här

Vi bjuder på frukost med start från kl 7.30.

Föreläsningen/samtalet är ett arrangemang tillsammans med Folkuniversitetet med stöd av Folkuniversitetsföreningen samt Campus Dalsland.