Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Hur bemöta det ovanliga, vem är vanlig, vem tror sig vara normal? Du?

Enheten för Studiestöd, bibliotek och pedagogisk utveckling (SBIP) välkomnar alla studenter och personal till en föreläsning med Pelle Sandstrak som gestaltar och berättar med absurd humor och gravt allvar om sina erfarenheter av att leva med funktionsnedsättning och de situationer som kan uppstå i mötet med andra människor. Föreläsningen kommer ge dig värdefulla stördhetstips att släppa det ingrodda vanlighetstänket. 

Pelle berättar om de människor som såg hans personlighet, som inkluderade honom i gemensamheten, och som inte bara såg på honom som en diagnos och udda freak. 


“Pelle Sandstraks föredrag är som en rockkonsert - det svänger högt, lågt, skratt och tårar, oförutsägbart. olikt alla andra föredrag.”
- Sveriges Radio P4

Pelle Sandstrak har medverkat i allt från Skavlan på SVT till lokala gratistidningar och är idag profesionell talare och författare, i Skandinavien och utomlands. Hans böcker MrTourette-trilogin ska bli långfilm/teveserie.