Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.


Från vänster: Stefan Kudryk, Maria Derner och Rebecka Haak

- Som samverkande lärosäte är högskolan och HSS en ”match made in heaven”. Målet är att arrangera en konferens som skapar förutsättningar för nya insikter och nya möten. Samverkan bygger på relationer och samtal och vi hoppas kunna skapa möjligheter till det när vi ses i Trollhättan.  Vem vet, kanske hittar du din framtida samverkanspartner på HSS 2023?

Det säger Maria Derner som är kommunikationschef på Högskolan Väst och projektledare för konferensen. Hon leder den arbetsgrupp som praktiskt arbetar med HSS 2023, och som även består av Rebecka Haak och Stefan Kudryk.

Högskolans målsättningar är att skapa en konferens som är relevant och intressant, och som har ett program med en innehållsmässig bredd. Detta för att locka så många som möjligt utanför sektorn.

Precis som vid tidigare HSS-konferenser kommer man kunna anmäla intresse för att bidra till innehållet på olika sätt. Det kan till exempel handla om att visa upp sin verksamhet i en monter på samverkanstorget eller kanske till och med att hålla i ett seminarium.

- HSS 2023 ska byggas av de som deltar på konferensen. Dels genom att man deltar i samtal och interagerar på plats, dels genom möjligheten att konkret bidra till programmet. Vi kommer att gå ut med en intresseanmälan efter sommaren där vi beskriver de möjligheter som finns, säger Stefan Kudryk, som arbetar som kommunikatör och som samordnar programgruppens arbete.

Arbetet med att skapa en bra upplevelse under hela konferensen, från det att man anländer till Trollhättan till att man lämnar, är något eventkoordinatorn Rebecka Haak ansvarar för.

- Upplevelsen och samverkan står i fokus och målet är att skapa inspirerande dagar, för alla deltagare under HSS i Trollhättan. Vi vill att deltagarna lämnar staden och konferensen med en härlig känsla i magen. Det gäller både mat och upplevelser, men självklart också programinnehåll, säger Rebecka Haak.

Senast uppdaterad