Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kursen består av föreläsningar, hemuppgifter och distansövningar samt praktiska laborationer på Produktionstekniskt Centrum (PTC).

Detta är första kursmodulen i ett  större paket av moduler inom skärande bearbetning. Det går sedan att bygga vidare med fler moduler i valfri ordning med denna kurs som bas.

Kursen lämpar sig för dig som på något sätt kommer i kontakt med skärande bearbetning. Du arbetar till exempel som produktionsledare, produktionstekniker, operatör, inköpare av utrustning eller liknande.

Behörighet

Fullgjorda kursfordringar om 180 hp inom maskinteknik eller motsvarande.

Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett intyg om din arbetslivserfarenhet som styrks av din närmaste chef, samt vilken gymnasie- och högskoleutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen som  du finner nedan.

CV-mall att använda vid anmälan

cv-mall.docx

Nedan finner ni exempel på  hur man fyller i CV-mallen

cv-mall-exempel.docx

Tidigare högskolepoäng erhållna före 2007 motsvarar idag 0,5 poäng mer, dvs. 5 p motsvarar idag 7,5 hp.

Kontakt


Senast uppdaterad