Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Se filmad presentation av kursen.

Undervisningsform

Kursen ges på distans förutom kursstarten som är ett gemensamt möte på campus. Det krävs att deltagarna har tillgång till internet. Kompletterande undervisningmaterial delas ut via en webbplattform där även länkar till uppkoppling för distanstillfällen samt instruktioner delas ut.

Behörighet

Vid varje kursanmälan prövas din behörighet, både dina tidigare utbildningar och examina samt din arbetslivserfarenhet. Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Du behöver inte, i de flesta fall, ha genomfört en hel högskoleutbildning mot examen sedan tidigare för att delta.

Var vänlig och skicka in ett CV som styrker din arbetslivserfarenhet samt vilken högskole- och gymnasieutbildning du genomfört. Använd med fördel CV-mallen som ger exempel på den information som efterfrågas, den återfinner ni nedan.

CV-mall att bifoga vid anmälan

cv-mall.docx

Exempel på ifylld CV-mall

cv-mall-exempel.docx

Kontakt


Kenneth Eriksson

Kenneth Eriksson Professor, senior
kenneth.eriksson@hv.se
Senast uppdaterad