Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Student på campus. Foto.
Utforska den spännande världen av internationell affärsverksamhet.
Här får du en gedigen introduktion till teorier och praktiska tillämpningar inom områden som internationell handel, riskhantering, affärsjuridik och finansiella aspekter vid internationella affärstransaktioner och investeringar.
Under kursen kommer du att lära dig om olika teorier inom internationell handel och hur de kan tillämpas inom en industriell kontext. Du kommer även att få verktyg för att identifiera och hantera risker i en internationell affärsmiljö samt förstå de grundläggande principerna och begreppen inom internationell affärsjuridik.
Genom att analysera och utvärdera finansiella risker och möjligheter vid internationella transaktioner och investeringar kommer du att utveckla förmågan att fatta informerade beslut och navigera framgångsrikt i internationella affärsmiljöer.
Kursen avslutas med en individuell muntlig presentation där du får möjlighet att demonstrera din förståelse och tillämpning av kursens innehåll.
Industri och akademi
Denna kurs är framtagen i samverkan med industrin inom ramen för ett av våra utbildningsprojektet. Projektet syftar till att ge kurser på avancerad nivå till en mix av studenter och yrkesverksamma för att förstärka den svenska industrins konkurrenskraft.
Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Glöm inte att bifoga meritförteckning om du söker baserat på arbetslivserfarenhet, blankett finns på vår hemsida www.hv.se/produktionskurser.

FAKTA


NIVÅ

Avancerad nivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Godkända kurser om 90 hp inom ämnesområdet teknik varav minst 15 hp på nivå 61-90 hp eller motsvarande.

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Campus

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


HÖST 2024

HÖST 2024

VÅR 2025

VÅR 2025

UNDERVISNINGSTID

Dagtid

SISTA ANMÄLNINGSDAG

15 april 2024

ANMÄLNINGSKOD

HV-33352

START/SLUT

Från v.36 2024 till v.40 2024

EXTRA INFORMATION

Frågor om utbildningen ställs till produktionskurser@hv.se

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning, studievägledning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter