Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Student på campus. Foto.
Vill du förstå hur vi människor lär och utvecklas i arbetslivet? Välkommen till vår kurs! Vi tar dig med på en resa genom lärande i arbetslivet. Genom att använda egna exempel och situationer som du kopplar till litteratur kommer du att lära dig att analysera och förstå lärandets villkor i olika arbetsrelaterade sammanhang. Fokus ligger på ett individuellt och organisatoriskt lärande i en ständigt föränderlig arbetsvärld som karaktäriseras bland annat av digitalisering. Under kursen studerar du både tillsammans och enskilt där ni får ta del av varandras erfarenheter. Ge dig själv möjligheten att utvecklas inom arbetsplatslärande.
Denna kurs är framtagen i samverkan med industrin inom ramen för ett av våra utbildningsprojektet. Projektet syftar till att ge kurser på avancerad nivå till en mix av studenter och yrkesverksamma för att förstärka den svenska industrins konkurrenskraft. Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Glöm inte att bifoga meritförteckning om du söker baserat på arbetslivserfarenhet.

FAKTA


NIVÅ

Avancerad nivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Kandidatexamen 180 hp eller motsvarande.

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Campus

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


VÅR 2024

VÅR 2024

UNDERVISNINGSTID

Dagtid

SISTA ANMÄLNINGSDAG

16 oktober 2023

ANMÄLNINGSKOD

HV-11617

START/SLUT

Från v.07 2024 till v.20 2024

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning, studievägledning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om utbildningens innehåll

Christian Master Östlund