Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Sex studenter som pratar med varandra i utemiljö. Foto.
Hållbarhet och hållbarhetsarbete är nödvändigt för att lösa de akuta och allvarliga globala problem som gjort sig påminda de senaste åren; klimatförändringar, pandemier och förlust av livsviktig biologisk mångfald m.m. FN har satt upp 17 globala hållbarhetsmål som är en internationell kraftsamling för att uppnå detta. Flera av dessa omfattar direkt eller indirekt industriell produktion och har kopplingar till Industri 4.0. Denna kurs behandlar några av de hållbarhetsutmaningar vi har inom bl.a. transporter, fordons- och flygindustri samt olika koncept för att lösa dem.
Denna kurs ges på distans med on-line träffar. Varje vecka behandlas ett tema med onlineföreläsning, text- och videomaterial, gemensam aktivitet samt inlämningsuppgift med uppföljning.
LÄS MER OM KURSERBJUDANDET
Industri och akademi
Denna kurs är framtagen i samverkan med industrin inom ramen för Prodex projektet. Prodex syftar till att ge kurser på avancerad nivå till en mix av studenter och yrkesverksamma för att förstärka den Svenska industrins konkurrenskraft.
Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen.

FAKTA


NIVÅ

Grundnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Grundläggande behörighet

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Distans

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


VÅR 2024

VÅR 2024

VÅR 2025

VÅR 2025

UNDERVISNINGSTID

Dagtid

SISTA ANMÄLNINGSDAG

16 oktober 2023

ANMÄLNINGSKOD

HV-33348

START/SLUT

Från v.11 2024 till v.16 2024

EXTRA INFORMATION

Studera på distans
Undervisning genomförs med schemalagda föreläsningar via Zoom.
Frågor om utbildningen ställs till produktionskurser@hv.se

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning, studievägledning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter