Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Kursen är en offentligrättslig översiktskurs som ger god förmåga att behandla stora delar av den juridik som såväl handläggare inom den offentliga förvaltningen som den enskilde medborgaren har stora kontaktytor med. Kursen lämpar sig för tjänstemän som ska kunna handlägga ärenden självständigt med myndighetsutövande funktioner inom förvaltningen samt andra intresserade. Den är också lämplig som ett komplement för olika yrkesgrupper inom det privata som har kontakt med det offentliga inom ramen för sitt arbete.

FAKTA


NIVÅ

Grundnivå

BEHÖRIGHETSKRAV

Grundläggande behörighet

STUDIETAKT

Deltid

UNDERVISNINGSFORM

Distans

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN


HÖST 2019

VÅR 2020

UNDERVISNINGSTID

Varierande tider

SISTA ANMÄLNINGSDAG

15 april 2019

ANMÄLNINGSKOD

HV-22096

START/SLUT

Från v.36 2019 till v.03 2020

EXTRA INFORMATION

Studera på distans
Kursen ges helt nätbaserad. Föreläsningarna ges via Adobe Connect (eller något annat verktyg för distansundervisning) en vardagskväll (dag ännu ej bestämd) med starttid mellan kl 17-19, ca 2 timmar lång, en gång/vecka. Föreläsningarna är inte obligatoriska. För att kunna ta del av föreläsningarna krävs att du har kamera och headset. Kursen examineras genom en inlämningsuppgift under terminstiden och en hemtentamen som görs under 6 timmar i slutet av terminen på en särskilt angiven tid (eftermiddag/kväll).

Behöver du hjälp?

Behörighet, urval, antagning och övriga frågor

Kontakta Servicecenter

Frågor om utbildningens innehåll

Anna Hammarén

Frågor om mina studier

studievagledning@hv.se